Αρχική Σελίδα Νέα

Η Νιγηρία έχει γίνει ένα καυτό σημείο στην επένδυση μεταλλείας

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Αντίστροφος θραυστήρας ροκ για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Αντίστροφος θραυστήρας ροκ για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Πολύ ευτυχείς να εργαστούμε με ERUN, είμαστε εντυπωσιασμένοι για την επαγγελματική εργασία τους, ευχαριστίες για συνεργασία!

—— Paul Lloyd

Αγοράσαμε έναν θραυστήρα σαγονιών για τη χρυσή κατασκευή μεταλλεύματός μας, λειτουργεί τέλεια.

—— Randall Chaves

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Η Νιγηρία έχει γίνει ένα καυτό σημείο στην επένδυση μεταλλείας

Η Νιγηρία έχει γίνει ένα καυτό σημείο στην επένδυση μεταλλείας

Στη διεθνή διάσκεψη μεταλλείας της Κίνας το 2017, η Νιγηρία από την Αφρική έγινε ένα καυτό σημείο στη σφαιρική επένδυση μεταλλείας. Στο φόρουμ επένδυσης μεταλλείας της Νιγηρίας που γίνεται στις 23 Σεπτεμβρίου, ο διευθυντής τμημάτων των πόρων εδάφους της διεθνούς συνεργασίας στο γραμματέα Jiang Jianjun επιστήμης και τεχνολογίας εν λόγω, είναι πρόθυμος στον κινεζικό μηχανισμό για τις ανταλλαγές και τη συνεργασία με τη Νιγηρία Tongren τέλειο, να δημιουργήσει μια παγκόσμια κοινότητα μεταλλείας του πεπρωμένου. Για να εφαρμόσει πλήρως τη διμερή στρατηγική συνεργασία, η πραγματική συνεργασία εμβάθυνσης στον τομέα της μεταλλείας, επιδιώκει την κοινή ανάπτυξη και επιτυγχάνει τη win-win συνεργασία.
Η εισαγωγή Abouakal Bawa Bwari υπουργών μεταλλείας της Νιγηρίας και ανάπτυξης χάλυβα, Νιγηρία είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση αναπτυγμένες στις μεταλλεία χώρες τα τελευταία χρόνια, ήταν στη μεταλλεία και τη γεωργία δεδομένου ότι μια σημαντική βιομηχανία στυλοβατών, εισήγαγε διάφορες προνομιακές πολιτικές, και βαθμιαία από το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο και άλλο στυλοβάτη του οικονομικού μετασχηματισμού στη εξορυκτική βιομηχανία. Από το 2011, η Νιγηρία έχει εισαγάγει τη νομοθεσία για τη μεταλλεία και τις χαλυβουργίες, ενώ το Υπουργείο της Νιγηρίας ορυχείων και ανάπτυξης χάλυβα είναι ένας τομέας που στρέφεται στην περαιτέρω ανάπτυξη των προγραμμάτων μεταλλείας.
Γίνεται κατανοητό ότι στην τρέχουσα διάσκεψη μεταλλείας της Κίνας διεθνή, το Υπουργείο της Κίνας εδάφους και πόρων και το Υπουργείο ορυχείων και ανάπτυξης σιδήρου και χάλυβα επραγματοποίησαν τις υπουργικές συζητήσεις, υπέγραψαν ένα υπόμνημα της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών για να ενισχύσουν τη Νιγηρία. Το Jiang Jianjun είπε ότι οι δύο πλευρές πρέπει να διατηρήσουν τις υψηλού επιπέδου ανταλλαγές της ορμής, να εφαρμόσουν ενεργά τη συμφωνία συνεργασίας, και να εμπλουτίσουν συνεχώς τα αποτελέσματα της συνεργασίας, η εφαρμογή των crypt προγραμμάτων συνεργασίας, συνεχίζει να ενισχύει τη δημιουργία υποδομής, βάσει της γεωλογικής έρευνας, τα περιφερειακά γεωχημικά αποτελέσματα χαρτογράφησης των μεθόδων τηλεπισκόπησης, την εξερεύνηση και την καινοτομία για να εκτελέσει τα προγράμματα συνεργασίας, να παρέχουν την ευνοϊκή τεχνική υποστήριξη για την ανάπτυξη μεταλλείας συνέχειας.
De Rong η International (Χογκ Κογκ) εταιρία περιορισμένης ευθύνης πρόεδρος Qiao Zhihui είπε ότι η παρούσα κατάσταση του πολιτικού πλεονεκτήματος ελπίδας της Νιγηρίας, πολιτικός προσανατολισμός, νόμος μπορεί να παρουσιάσει σαφώς στην Κίνα, με το κινεζικό κεφάλαιο για να χτιστεί μια νέα σχέση μεταξύ της συνεργασίας και της win-win βάσης, εμβαθύνοντας στην ορυκτές εξερεύνηση, την ανάπτυξη, την επεξεργασία, το εμπόριο και την επένδυση, να προωθήσει τις επιχειρήσεις μεταλλείας, πολυ κάθετη ανάπτυξη αλυσίδων.
Επιπλέον, η τελετή προώθησης της συμμαχίας επένδυσης προωθήθηκε στη σύνοδο κορυφής, που άρχισε από Tak Rong τη διεθνή (Χογκ Κογκ) Co., το ΕΠΕ και τον μπλε κύκλο μεταλλείας. Ο πρόεδρος Zhang Yan είπε τον μπλε κύκλο μεταλλείας της Qing, η συμμαχία θα ενσωματώσει τους διάφορους πόρους, για να παρέχει τις ποιοτικές πληροφορίες, επιθεώρηση προγράμματος, ελλιμενισμός, ανάπτυξη, καθοδήγηση και η συνεργασία μεταξύ της κυβέρνησης και των επιχειρήσεων για να συμμετέχει στην ανάπτυξη των υπηρεσιών ορυκτών προϊόντων της Νιγηρίας, θα γίνει μια πλατφόρμα της επικοινωνίας μεταξύ της κυβέρνησης και των επιχειρήσεων, των υπηρεσιών πλατφορμών ανακοίνωσης τύπου προγράμματος νομικών και λογαριασμού σχετικών, η πλατφόρμα και οικονομική κύρια πλατφόρμα συνεργασίας.

Χρόνος μπαρ : 2017-10-10 15:54:32 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Erun technology co.,ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Rocky Yao

Τηλ.:: 86-27-84793136

Φαξ: 86-27-84793136

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)